Geräte und Zubehör
Rode kool cups met kip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)350 g
-
limoensap versgeperst20 g
-
olijfolie30 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
cayennepeper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
zout1 tl
-
rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen200 g
-
rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering40 g
-
teentje knoflook1
-
koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren5 takjes
-
quinoa150 g
-
water500 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
rode peper, vers (optional) ontpit, fijngehakt, voor de garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
335 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
1123 kJ /
268 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min