Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
oder 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Eiweiß
- 30.1 g
- Kohlenhydrate
- 15.9 g
- Fett
- 26 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.1 g
- Ballaststoffe
- 3 g
- Natrium
- 870.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Met honing geglazuurde wortelen
30 min