Geräte und Zubehör
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
paprika's (± 200 g elk)4
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
uien30 g
-
selder in stukken30 g
-
wortelen in stukken30 g
-
olijfolie30 g
-
kippengehakt300 g
-
eieren2
-
paneermeel40 g
-
zout naar eigen smaak¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)Scamorza gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
870.6 mg
Eiweiß
30.1 g
Brennwert
1732.3 kJ /
414 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
15.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Russische salade
Keine Bewertungen
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min