Geräte und Zubehör
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiweiß
20.5 g
Brennwert
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Fett
38.9 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
88.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zomerse pastasalade
30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Paksoi en ham rijst
40 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min