Geräte und Zubehör
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiweiß
20.5 g
Brennwert
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Fett
38.9 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
88.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Noten bolognese
35 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min