Geräte und Zubehör
Groenteflan
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1427 kJ /
341 kcal
Eiweiß
13.6 g
Kohlenhydrate
21.9 g
Fett
22.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Couscous met lam en groenten
50 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min