Geräte und Zubehör
Groenteflan
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1427 kJ /
341 kcal
Eiweiß
13.6 g
Kohlenhydrate
21.9 g
Fett
22.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Russische salade
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Champignontaart
Keine Bewertungen
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Kip met amandelen
25 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Noedelsoep
35 Min