Geräte und Zubehör
Flatbread gevuld met mozzarella
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
12 sneetjes
Zutaten
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
9 g
Brennwert
957 kJ /
229 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Pizzadeeg
1 Std.
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min