Parelgerst- en champignonsoep
TM6 TM5

Parelgerst- en champignonsoep

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 115 g wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)
  • 110 g ui in stukken
  • 1 knoflookteentje, gepeld
  • 80 g selder in stukken
  • 140 g prei in stukken
  • 200 g parelgerst
  • 1200 g water
  • 150 g verse bruine paddenstoelen, in plakjes
  • 60 g gedroogde shiitakes, vooraf bevochtigd en gesneden
  • 1 tl groentebouillonpasta
  • 1 tl fijn zout of naar smaak
  • 1 tl gemalen zwarte peper of naar smaak
  • boerenbrood

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
916 kJ / 218 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
38 g
Fett
6 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Ballaststoffe
5 g
Natrium
566 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte