
Geräte und Zubehör
Parelgerst- en champignonsoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
218 kcal /
916 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
6 g
Kohlenhydrate
38 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
566 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
Keine Bewertungen