Geräte und Zubehör
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
30 sneetjes
Zutaten
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
120.7 mg
Eiweiß
5.1 g
Brennwert
444.3 kJ /
106.2 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
15.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 Std.
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Geklopt eiwit
5 Min
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Geroerbakte groenten
10 Min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min