Kompatible Versionen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)
- 2 teentjes knoflook
- ½ - 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd (optional)
- 700 g eendenborstfilets, met vel
- 2 - 3 el Chinees vijfkruidenpoeder, uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak
- 2 snuifjes zout
- 1200 g water
- 2 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 80 g sojasaus
- 200 g witte langkorrelige rijst
- 200 g paksoi, in stukken
- 100 g broccoliroosje, in stukken (2 cm)
- 250 g verse champignons
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 3 - 4 el honing (ong. 80 g)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiweiß
- 42 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 20 g
- Ballaststoffe
- 6.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Horror punch
20 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Kip met rode paprika
1h 5min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Thaise burgers
30 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Chinees varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min