Kompatible Versionen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)
- 2 teentjes knoflook
- ½ - 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd (optional)
- 700 g eendenborstfilets, met vel
- 2 - 3 el Chinees vijfkruidenpoeder, uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak
- 2 snuifjes zout
- 1200 g water
- 2 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 80 g sojasaus
- 200 g witte langkorrelige rijst
- 200 g paksoi, in stukken
- 100 g broccoliroosje, in stukken (2 cm)
- 250 g verse champignons
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 3 - 4 el honing (ong. 80 g)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiweiß
- 42 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 20 g
- Ballaststoffe
- 6.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Gazpacho
1h 15min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Spinazierisotto met asperges
40min