Geräte und Zubehör
Komkommersalade met dille
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (optional)1 tl
-
ciderazijn (optional)1 el
-
kristalsuiker (optional)1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
421 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
451 kJ /
108 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kleverige sesamkip
40 Min
Minuut Koolsla
10 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min