Geräte und Zubehör
Komkommersalade met dille
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (optional)1 tl
-
ciderazijn (optional)1 el
-
kristalsuiker (optional)1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
421 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
451 kJ /
108 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pitabrood
2 Std.
Minuut Koolsla
10 Min
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
200 g ui kleuren
25 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Koolsla
10 Min