
Kompatible Versionen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten gehalveerd
- 200 g rode bieten in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
oder ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter in stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 562.5 kcal / 2365.8 kJ
- Eiweiß
- 42.3 g
- Fett
- 18.5 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Natrium
- 1501.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Borscht
50 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Zalm en venkel risotto
25 Min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Siciliaanse garnalensalade
40 Min