Kompatible Versionen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
oder ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Eiweiß
- 42.3 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Fett
- 18.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Veelzijdige stevige soep
50min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Zalm en venkel risotto
25min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Chili con carne
40min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45min