Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
TM6

Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw

4.5 ( 4 Bewertungen )

Zutaten

  • 4 verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)
  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 4 takjes verse tijm en iets meer om af te werken
  • 2 tl geraspte citroenschil en iets meer om af te werken
  • 2180 g water
  • 30 g citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken
  • 30 g sjalotten gehalveerd
  • 200 g rode bieten in stukken (2-3 cm)
  • 240 g risottorijst bv. Carnaroli of Arborio
  • 130 g droge witte wijn
  • 1 volle tl groentebouillonpasta
    oder ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
  • 1 - 2 stengels vers citroengras in schijfjes (2 mm)
  • 1 tl zout
  • 2 snuifjes gemalen witte peper
  • 40 g boter in stukken

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
562.5 kcal / 2365.8 kJ
Eiweiß
42.3 g
Fett
18.5 g
Kohlenhydrate
53 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Natrium
1501.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte