Geräte und Zubehör
Mini champignon pasteitjes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 stuks
Zutaten
-
300 g volkoren tarwebloembloem300 g
-
water ijskoud80 g
-
boter in stukken220 g
-
gemalen nootmuskaat2 - 3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ tl
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
400 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes400 g
-
room, min. 30% vet80 g
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
verse tijm als afwerking
-
ei losgeklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
909.1 mg
Eiweiß
19.7 g
Brennwert
3656.7 kJ /
874 kcal
Fett
60.6 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
37.3 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Kreplach
55 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Cheesecake likeur
10 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min