
Geräte und Zubehör
Linzencurry en gestoomde pompoen
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
komijnzaden (10 g)3 volle tl
-
korianderzaden (10 g)4 volle tl
-
zout1 ½ tl
-
verse koriander30 g
-
verse kokosnoot (optional) in stukken (2-3 cm)50 g
-
boter in stukken80 g
-
uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
gemalen cayennepeper½ - ¾ tl
-
pompoen zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil1000 - 1200 g
-
linzen groen, bruin of Puy300 g
-
water1000 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in grove blokjes (1-2 cm)250 - 300 g
-
crème fraîche (optional)130 g
-
verse koriander plus extra als garnituur
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
358 kcal /
1504 kJ
Eiweiß
13 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
33 g
Ballaststoffe
10.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Paella met kidneybonen
55 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min