Walnotenrisotto met gebakken tomaten
TM6 TM5

Walnotenrisotto met gebakken tomaten

4.6 ( 42 Bewertungen )

Zutaten

Gebakken tomaten

  • 100 g uien gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl bruine suiker
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen peper
  • 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
  • 50 g olijfolie
  • 400 g kerstomaten gehalveerd

Walnotenrisotto en afwerking

  • 80 g walnoot, gehalveerd
  • 1 ui gehalveerd
  • 40 g olijfolie
  • 320 g risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
  • 800 g water
  • 1 ½ volle tl groentebouillonpasta vegan
    oder 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) vegan
  • ½ tl zout
  • ½ tl gemalen peper
  • 1 tl citroenschil, geraspt

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
661 kcal / 2767 kJ
Eiweiß
11 g
Fett
36 g
Kohlenhydrate
71 g
Ballaststoffe
4.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte