
Geräte und Zubehör
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
Gebakken tomaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren6 takjes
-
olijfolie50 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Walnotenrisotto en afwerking
-
walnoot, gehalveerd80 g
-
ui gehalveerd1
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)320 g
-
water800 g
-
groentebouillonpasta vegan1 ½ volle tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
citroenschil, geraspt1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
661 kcal /
2767 kJ
Eiweiß
11 g
Fett
36 g
Kohlenhydrate
71 g
Ballaststoffe
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min