Geräte und Zubehör
Borscht
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2 g
Brennwert
513 kJ /
123 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Linzensoep met spinazie
50 Min
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Horror punch
20 Min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min