Geräte und Zubehör
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 porties
Zutaten
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optional)2 el
-
pecannoten (optional) gehakt2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
418.1 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1234.5 kJ /
295 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
12.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
50 Min
Vegan boter
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Rode bietensalade
10 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Green Godess Salade
20 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min