Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
- 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- ½ teentje knoflook (optional)
- 40 g limoensap, vers geperst
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 300 g water
- 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
- zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
- 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiweiß
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 6 g
- Fett
- 10 g
- Ballaststoffe
- 2.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Cheesecake likeur
10min
Vier kazen flatbread om te delen
Keine Bewertungen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Huzarensalade
25min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min