Siciliaanse garnalensalade
TM5 TM6

Siciliaanse garnalensalade

5.0 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
  • 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
  • 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • ½ teentje knoflook (optional)
  • 40 g limoensap, vers geperst
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje gemalen witte peper
  • 300 g water
  • 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
  • zout, plus extra naar smaak
  • 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
  • 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
  • 400 g kerstomaten, gehalveerd

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
785 kJ / 187 kcal
Eiweiß
17 g
Kohlenhydrate
6 g
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte