Geräte und Zubehör
Salade van peer en spek met mosterddressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
702 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1803 kJ /
430 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groente-Omeletten
30 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Arabische kip met couscous
45 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min