Geräte und Zubehör
Salade van peer en spek met mosterddressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
702 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1803 kJ /
430 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min