Geräte und Zubehör
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
302.8 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Kracht Muesli
25 Min
Ontbijt gebak
40 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min