
Geräte und Zubehör
Kipsatés met pindasaus
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 2 Std.
30 stuks
Zutaten
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
gember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
groene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
limoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
129 kcal /
538 kJ
Eiweiß
12 g
Fett
8 g
Kohlenhydrate
2 g
Ballaststoffe
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Pizzadeeg
1 Std.
Beef laab
1 Std. 5 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Kleverige sesamkip
40 Min