
Geräte und Zubehör
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1336 kcal /
5990 kJ
Eiweiß
16 g
Fett
75 g
Kohlenhydrate
158 g
Ballaststoffe
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Pizzadeeg
1 Std.
Geroosterde bananen affogato
Keine Bewertungen
Peergelei
Keine Bewertungen
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min