Geräte und Zubehör
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16 g
Brennwert
5990 kJ /
1336 kcal
Fett
75 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
158 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Glühwein
15 Min
Worteltaart
2 Std.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min