
Geräte und Zubehör
Gwinganna polenta with vegetables
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Vegetables
-
brown onion cut into quarters200 g
-
carrot cut into pieces1
-
sweet potato cut into pieces (approx. 2 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
zucchini cut into pieces (approx. 3 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (approx. 3 cm)½
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only6 sprigs
-
puy lentils cooked (see Tips)100 g
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Pumpkin and tomato sauce
-
pumpkin peeled and diced (approx. 1 cm)200 g
-
tomato large and ripe, cut into quarters1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Polenta
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta200 g
-
extra virgin olive oil50 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
380.4 kcal /
1591.7 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
15.2 g
Kohlenhydrate
54.2 g
Ballaststoffe
7.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Natrium
64.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

A taste of Gwinganna
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Speedy beans on toast
20 Min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 Min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
One whole cauliflower
45 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min