
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 450 g varkensfricandeau in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons in plakken
-
75
g witte droge vermout
oder 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optional)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
oder 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper volgens smaak
-
2
el crème fraîche
oder 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie om te garneren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 230 kcal / 961 kJ
- Eiweiß
- 28 g
- Fett
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Ballaststoffe
- 0.8 g
Alternative Rezepte
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Kip met 'mole verde' saus
Keine Bewertungen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min