
Geräte und Zubehör
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
witte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (optional)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
crème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
230 kcal /
961 kJ
Eiweiß
28 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
8 g
Ballaststoffe
0.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Vleesbouillonpasta
45 Min
Groene pepersaus
20 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen