Geräte und Zubehör
Graubünden gerstsoep
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1137 kJ /
273 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min