Geräte und Zubehör
Graubünden gerstsoep
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1137 kJ /
273 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Vegan kaas dip
40 Min
Noten bolognese
35 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen