Graubünden gerstsoep
TM6 TM5

Graubünden gerstsoep

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 80 g uien, gehalveerd
  • 60 g wortelen, in stukken (3 cm)
  • 100 g prei, in stukken (3 cm)
  • 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
  • 100 g Zwitsers "Bündnerfleisch", in reepjes (2 cm)
  • 30 g boter
  • 80 g parelgerst
  • 900 g water
  • 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
  • 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
  • 1 snuifje zout, naar eigen smaak
  • 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
  • ½ bos verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
1137 kJ / 273 kcal
Eiweiß
9 g
Kohlenhydrate
19 g
Fett
17 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte