Geräte und Zubehör
Smoky Black Bean Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onions in pieces6 oz
-
tomato paste2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
chipotle chilies, canned to taste1 - 2
-
vegetable stock paste1 tsp
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
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paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
black beans (14.5 oz ea.), rinsed and drained2 cans
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frozen sweet corn4 oz
-
water8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
sour cream to serve
-
chopped fresh cilantro to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
383 mg
Eiweiß
14 g
Brennwert
1092 kJ /
261 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
15 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
44 g
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