Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
TM6 TM5

Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

4.3 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
  • 50 g brandy
    oder dry Marsala wine
  • 200 g freekeh
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
    oder ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g water
  • 200 g almond milk (see tip)
  • 12 fresh sage leaves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1280 kJ / 307 kcal
Eiweiß
12 g
Kohlenhydrate
21 g
Fett
19 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
321 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte