
Geräte und Zubehör
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
333 kcal /
1391 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
33 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Natrium
578 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Plant-based Kitchen
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min