Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
TM6 TM5

Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut

4.0 ( 20 Bewertungen )

Zutaten

Salad

  • 50 g blanched hazelnuts
  • 500 g butternut squash peeled, diced (1-2 cm)
  • 120 g onions cut in wedges
  • 200 g courgettes sliced in rounds (1 cm)
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 200 g amaranth grains
  • 600 g water
  • 200 g fine green beans

Dressing

  • 1 garlic clove
  • 10 g fresh chives cut in pieces (3 cm)
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 30 g olive oil
  • 50 g orange juice freshly squeezed
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g pomegranate seeds

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
333 kcal / 1391 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
33 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Natrium
578 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte