Kompatible Versionen
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
oder 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
oder 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
oder 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
oder frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Eiweiß
- 27.8 g
- Kohlenhydrate
- 108.5 g
- Fett
- 60.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 37 g
- Ballaststoffe
- 28.5 g
- Natrium
- 1103.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Tempeh Bolognaise
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea Pancakes
20min