Geräte und Zubehör
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.5 g
Brennwert
774 kJ /
185 kcal
Fett
7.6 g
Kohlenhydrate
24.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min