Geräte und Zubehör
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander for serving10 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh green chilli halved1
-
olive oil15 g
-
aubergines cubed (1 cm)350 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
garam masala2 tsp
-
tomato purée15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
300 g chicken stockliquid vegetable stock300 g
-
ripe tomatoes quartered450 g
-
coconut milk400 g
-
fresh spinach leaves150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8.9 g
Brennwert
731 kJ /
175 kcal
Fett
4.4 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Coconut Dhal
20 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min