Geräte und Zubehör
Iranian Vegetable Stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
15 g dried barberriesdried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
1113 kJ /
266 kcal
Fett
9.7 g
Kohlenhydrate
33.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Middle Eastern
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Chick Pea Curry
35 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet Potato Curry
30 min