Kompatible Versionen
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiweiß
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 10 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ratatouille
40min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Coconut Creamed Kale
20min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Portuguese Leeks
45min