Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
TM6 TM5 TM31

Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade

4.7 ( 16 Bewertungen )

Zutaten

Olive Tapenade

  • 50 g pitted black olives
  • 50 g green olives, pitted
  • 2 sun-dried tomatoes drained
  • 1 Tbsp pickled capers drained
  • 5 fresh basil leaves
  • 2 pinches smoked paprika
  • 1 tsp balsamic vinegar

Tortilla

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
  • 80 g red onion quartered
  • 1 Tbsp olive oil plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 500 g water
  • 200 g new potatoes peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
  • 40 - 60 g fresh mushrooms cleaned and sliced (optional)
  • 80 g red pepper deseeded and cut in strips (0.5 cm)
  • ½ tsp paprika
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
  • 6 large eggs
  • 50 g whole milk

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
164 kcal / 687 kJ
Eiweiß
9.7 g
Fett
11 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Ballaststoffe
1.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte