Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
TM6 TM5

Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée

4.2 (75 Bewertungen)

Zutaten

Salsa

  • 1 fresh red chilli, halved and deseeded
  • 2 garlic cloves
  • 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 60 g water
  • 15 g sherry vinegar
  • 50 g sultanas
  • 30 g pickled baby capers, drained
  • 30 g toasted pine nuts
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste

Cauliflower Steaks

  • 2 cauliflowers
  • dried oregano, to taste

Cauliflower Purée

  • 500 g water
  • 1 garlic clove
  • 100 g almond milk
  • 50 g dairy-free spread
  • 10 g olive oil
  • 1 pinch caster sugar
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2092 kJ / 505 kcal
Eiweiß
9 g
Kohlenhydrate
28 g
Fett
40 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
1011 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte