Geräte und Zubehör
Pearl Barley and White Bean Stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Spice Paste
-
fresh parsley leaves20 g
-
almonds20 g
-
breadcrumbs20 g
-
olive oil60 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Stew
-
savoy cabbage cored, cut in pieces300 g
-
red onions halved300 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved50 g
-
water1000 g
-
pearl barley120 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only½ bunch
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14.2 g
Brennwert
1334 kJ /
319 kcal
Fett
14.2 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comforting Stews
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Garlic and White Bean Stew
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h