Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.3 (19 Bewertungen)

Zutaten

  • 300 g frozen green peas
  • 300 g dried tagliatelle
  • 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    oder vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g fresh basil leaves
  • 10 g fresh mint leaves
  • 1 garlic clove
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 2 Tbsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1300 g water
  • 4 medium eggs
  • water
  • coarse salt flakes, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3552 kJ / 849 kcal
Eiweiß
39.6 g
Kohlenhydrate
71.5 g
Fett
44.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Ballaststoffe
7 g
Natrium
1375.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte