![Risotto with Broccoli Rabe Risotto with Broccoli Rabe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77d0b451-3449-46d0-b275-8738d1c77bcf/Derivates/c41242a7-7ae9-42d0-93c6-fd0521e92629.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled -
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
oder 700 g turnip greens, cut in pieces (1 cm) - ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1714 kJ / 409 kcal
- Eiweiß
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 51 g
- Fett
- 15 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Asparagus Risotto
45 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min