Geräte und Zubehör
Risotto with Broccoli Rabe
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil1 jar
-
shallots (approx. 60 g), halved2
-
unsalted butter diced40 g
-
olive oil10 g
-
pine nuts30 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)320 g
-
white wine, dry60 g
-
water820 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
700 g turnip greens, (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)700 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
1714 kJ /
409 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.