Leftover Curry
TM6 TM5

Leftover Curry

3.6 ( 21 Bewertungen )

Zutaten

  • 125 g onions quartered
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 Tbsp olive oil
  • 100 g Thai red curry paste
  • 10 g palm sugar
  • 2 Tbsp fish sauce
  • 1 Tbsp tamarind paste
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1400 g water
  • 300 g coconut cream
  • 500 g sweet potatoes sliced into discs (1-2 cm)
  • 300 g mangetout sliced lengthways
  • 200 g mushrooms sliced
  • 100 g tenderstem broccoli
  • 75 g fresh green beans trimmed
  • 30 g butternut squash diced (1 cm)
  • 2 makrut lime leaves
  • 2 fresh red chillies finely sliced
  • 2 limes juice only
  • 10 sprigs fresh coriander leaves

Nährwerte
pro 1 portions
Brennwert
466 kcal / 1950 kJ
Eiweiß
10 g
Fett
31 g
Kohlenhydrate
46 g
Ballaststoffe
10 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte