
Geräte und Zubehör
Prawn and Vegetable Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
carrots cut in batons (5 cm x 5 mm)200 g
-
vegetable oil45 g
-
red pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
green pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
onions cut in wedges170 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
celery cut in pieces (1 cm)30 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
water1000 g
-
jasmine rice300 g
-
raw king prawns, peeled, deveined250 g
-
oyster sauce gluten free45 g
-
gluten-free soy sauce35 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
327 kcal /
1368.3 kJ
Eiweiß
12.7 g
Fett
8.5 g
Kohlenhydrate
50.5 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Natrium
1309.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Leek and Potato Soup
40 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 Std. 10 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 Std. 45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min