Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
TM6 TM5

Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice

4.3 (322 Bewertungen)

Zutaten

  • 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
  • 20 g olive oil
  • 120 - 150 g onions, quartered (1 onion)
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 1 red chilli, or to taste, halved, deseeded if desired (optional)
    oder ¼ tsp chilli powder, or to taste (optional)
  • 2 tsp cumin seeds
  • 3 tsp curry powder
  • 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
  • 60 g tomato purée
  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g fresh spinach leaves
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1021.2 kJ / 244.1 kcal
Eiweiß
7.2 g
Kohlenhydrate
44 g
Fett
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Ballaststoffe
9.9 g
Natrium
428.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 97 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte