Geräte und Zubehör
Greek Lentils and Rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
dried green lentils4 oz
-
white basmati rice6 oz
-
fresh tomatoes diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary1 sprig
-
vegetable stock32 oz
-
water8 oz
-
fresh mixed herbs chopped (e.g. parsley and cilantro)
-
feta cheese crumbled4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
617.9 mg
Eiweiß
15.7 g
Brennwert
1736.4 kJ /
415 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
65.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sensational Side Dishes
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Summer Squash Flatbread
50 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min