Geräte und Zubehör
Cauliflower Tabbouleh
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3 g
Brennwert
406 kJ /
97 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
White Bean Salad
5 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min