Geräte und Zubehör
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
3 porties
Zutaten
-
aardappel, melig in stukken120 g
-
bloemkool in roosjes270 g
-
varkenshaasje in stukken60 g
-
water500 g
-
duindoorn sap25 g
-
koolzaadolie25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
630 kJ /
155 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min