Geräte und Zubehör
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots halved60 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
baby plum tomatoes halved16
-
lemon thinly sliced1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
580 mg
Eiweiß
40 g
Brennwert
2085 kJ /
499 kcal
Fett
23 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Minutes
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min