Geräte und Zubehör
Serrano Ham and Asparagus Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
Serrano ham cut in pieces50 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
green asparagus woody ends removed, sliced (5 mm), tips reserved1 bunch
-
salt1 ½ tsp
-
paprika1 pinch
-
water1200 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
vermicelli broken in pieces (2 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
192.3 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
461 kJ /
110 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
6.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Salmon Tartare
25 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 Min
Slow-cooked Veal Stew
2 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Seafood Risotto
40 Min
Onion Soup
1 Std.