Geräte und Zubehör
Braised Cod with Thyme and Lemon
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19.6 g
Brennwert
805 kJ /
193 kcal
Fett
11.2 g
Kohlenhydrate
3.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everything Easter
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Chicken Provencale
1 Std.
Clams with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Creamed Cod
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min