Kompatible Versionen
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, finely grated zest of half and 25 g juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
oder 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 100 g shallots, halved
-
100
g leeks, white part only, cut in pieces
oder 100 g onions, quartered - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
oder 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
oder 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2984 kJ / 713 kcal
- Eiweiß
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 44 g
- Ballaststoffe
- 10.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Asparagus and Mango Salad
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Steamed Salmon with Courgetti
35min