![Pasta Salad with Vegetables and Trout Pasta Salad with Vegetables and Trout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A4F5F4B-3BAA-466E-A318-A2838A274958/Derivates/DDB37B76-399C-4DDC-ACC3-F4F2FB7A9B0E.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
oder 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 10 g lemon juice, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2246 kJ / 536 kcal
- Eiweiß
- 32.2 g
- Kohlenhydrate
- 52 g
- Fett
- 21.8 g
- Ballaststoffe
- 8.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2小时
Veracruz Fish
30min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Reuben's Stew
5 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min