Pasta Salad with Vegetables and Trout
TM6 TM5 TM31

Pasta Salad with Vegetables and Trout

3.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 400 g fresh trout fillets, skinless
    oder 400 g fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
  • 40 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 30 g pickled capers, drained and rinsed
  • 80 g black olives, pitted
  • 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
  • 1 pinch ground black pepper (optional)
  • 10 g lemon juice, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2246 kJ / 536 kcal
Eiweiß
32.2 g
Kohlenhydrate
52 g
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
8.7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte