
Kompatible Versionen
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)
- 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 medium eggs
- 1 tsp salt
- 50 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces
oder 700 g tinned chopped tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves, to taste, 5-6 roughly torn
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiweiß
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoffe
- 6.5 g
Alternative Rezepte
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Creamy tomato soup
30 min
Chickpea soup with spinach
40min
Creamy courgette soup
25 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Asparagus cream soup
30 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min