Pollock and Spinach Lasagne
TM6 TM5

Pollock and Spinach Lasagne

4.8 ( 34 Bewertungen )

Zutaten

  • 500 g pollock fillets sliced (1 cm)
  • 2 Tbsp lemon juice
  • 1 ¾ tsp fine sea salt
  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 30 g sun-dried tomatoes in oil drained
  • 300 g frozen chopped spinach thawed, drained
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 40 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
  • 70 g plain flour
  • 650 g milk
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp dried basil
  • 12 dried lasagne pasta sheets
  • 120 g mozzarella sliced (5 mm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
494 kcal / 2066 kJ
Eiweiß
35.7 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
47.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte