Geräte und Zubehör
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14.2 g
Brennwert
1101 kJ /
263 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Salmon Tartare
25 Min
Sicilian Salad
30 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min